» » » طراحی اپلیکیشن موبایل(اندروید)

طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن

طراحی اپلیکیشن موبایل(اندروید)

 طراحی اپلیکیشن موبایل(اندروید):
اگر می‌خواهید طراحی نرم افزار های اندروید را به صورت حرفه‌ای دنبال کنید، پیش از هر چیز نیاز است تا با زبان برنامه نویسی جاوا آشنا شوید چرا که این زبان قدرتمند به عنوان زبان اصلی کدنویسی اپلیکیشن های اندروید است پس از آنکه با اصول برنامه نویسی به‌ خصوص زبان برنامه نویسی Java آشنا شدید، حال نوبت به آشنایی با SDK اندروید می‌رسد که مخفف واژگان Software Development Kit به معنی «پکیج توسعه برنامه» است. نرم‌افزارها یا محیط هایی که داخل آن ها می‌توان شروع به کدنویسی کرد عبارتند از اندروید استودیو و اکلیپس. اندروید استودیو IDE یا محیط یکپارچه برنامه نویسی اختصاصی اندروید است که توسط شرکت گوگل پشتیبانی می‌شود که بر اساس نرم‌افزار IntelliJ طراحی شده است. اگر علاقمند به یادگیری اصول برنامه نویسی اندروید با نرم افزارهای اکلیپس و یا اندروید استودیو هستید، می‌توانید دوره آموزش رایگان برنامه نویسی اندروید در سکان آکادمی را دنبال نمایید. اگرچه که اندروید استودیو تنها پلتفرم رسمی شرکت گوگل برای توسعه اپ های اندرویدی است اما به خاطر داشته باشیم که این ابزار تنها راه‌کار برای برنامه نویس اندروید شدن نیست بلکه روش‌های دیگری هم در اختیار ما است که از آن طریق می‌توان با استفاده از ابزارهای مختلف و همچنین زبان‌های برنامه نویسی مختلف شروع به کدنویسی کرد که در ادامه بیشتر با آن‌ها آشنا خواهیم شد.
MIT App Inventor: یکی از سریع‌ترین راه‌ها برای ساخت اولین اپلیکیشن اندرویدی خود استفاده از وب اپلیکیشن App Inventor است که توسط دانشگاه ام آی تی توسعه داده شده است. اگرچه که اینترفیس تحت وب App Inventor فاقد بسیاری از امکاناتی است که سایر IDE ها در اختیار برنامه نویسان قرار می‌دهند، اما این در حالی است که پشتیبانی این سایت خوب است و دائماً آپدیت می شود، رابط کاربری آن بسیار کاربردی بوده و کار کردن با آن آسان است، دانش برنامه نویسی اندکی برای کار با آن نیاز است، خروجی فایل‌های APK در اختیار کاربر قرار داده می‌شود و مهم‌تر از همه اینکه رایگان است البته از طرف این سایت، دسترسی کاربران با آی پی ایران محدود شده است!!!
B4A: این نرم‌افزار که مخفف واژگان Basic4Android است در‌واقع یک IDE است که در آن سعی شده برنامه نویسان حرفه‌ای با حداقل مشکل بتوانند یک اپ اندرویدی طراحی کنند. با استفاده از زبان اختصاصی این IDE، کاربران می‌توانند خیلی سریع و به سادگی اپلیکیشن های اندروید بسازند و این در حالی است که در صورت نیاز می‌توانند از کدهای جاوا هم در پروژه خود استفاده کنند. خبر ناامیدوار کننده اینکه این محیط یکپارچه برنامه نویسی اندروید کاملاً رایگان نبوده و برای دسترسی به کلیه قابلیت‌های آن می بایست دست به جیب شوید.
AIDE: خبر خوب اینکه با استفاده از یک دستگاه اندروید مثل موبایل یا تبلت هم می‌توان برای این دستگاه‌ها اپ نوشت. اپلیکیشن AIDE را می‌توانید از گوگل پلی دانلود کرده و با استفاده از راهنمای های این اپ، یاد بگیرید که چگونه می‌توانید بدون نیاز به یک لپ تاپ یا کامپیوتر یک اپلیکیشن اندرویدی بسازید.
Unity: اگر هم علاقمند به طراحی گیم های اندرویدی هستید، محیطی تحت عنوان یونیتی را به شما پیشنهاد می‌دهیم که با استفاده از آن می‌توانید بازی‌های دو بعدی و سه بعدی طراحی کنید. رابط کاربری این نرم‌افزار خیلی خوب طراحی شده است و در پلتفرم های مختلفی می‌توانید از آن استفاده کنید اما توجه داشته باشید که شرکت گوگل از این IDE پشتیبانی نمی‌کند اما با توجه به اینکه جامعه توسعه دهندگان آن بی شمار بوده و روز به روز هم به میزان محبوبیت آن افزوده می شود، هیچ جای نگرانی نخواهید داشت و منابع مختلفی هم برای یادگیری آن خواهید یافت.
GameSalad: اگر اصلاً سر رشته ای از برنامه نویسی ندارید اما خیلی علاقمند هستید که یک بازی اندرویدی طراحی کنید، گیم سالاد را به شما پیشنهاد می دهیم. در این نرم افزار، شما با استفاده از ابزارهای کاملاً گرافیکی می‌توانید یک گیم نسبتاً حرفه‌ای طراحی کنید.


گروه مهندسین نیکان، با تکیه بر توانایی‌های فنی و تجربیات خود، بهترین شانس
شما برای دستیابی به بهترین نتیجه است.
طراحی سایت، بهینه‌سازی سایت (سئوهاستینگ و دامنه، طراحی
اپلیکیشن موبایل، برندینگ تحت وب و ... .
همین حالا با ما تماس بگیرید
۰۲۱-۲۸۴۲۴۲


Rated 5/5 based on 264 reviews
طراحی سایت
Rated 4.5/5 based on 421 reviews

Copyright 2006-2019 Web Designed By Nikan Engineers Group ©