» » سیستم عامل امنیتی کسپر اسکای

خبرهای علمی

سیستم عامل امنیتی کسپر اسکای

 :رونمایی کاسپراسکای از سیستم عامل اختصاصی اش
آزمایشگاه کاسپراسکای ، شرکت امنیت سایبری و ضد ویروس روسی، از سیستم عامل جدید خود تحت عنوان Kaspersky OS، که طی 14 سال گذشته در حال توسعه بوده و برای اولین بار روی Kraftway Layer 3 Switch تست شده است رونمایی کرد. برای آشنایی بیشتر با این سیستم عامل اختصاصی شرکت کاسپراسکای، در ادامه ی مقاله با سکان آکادمی همراه شوید.
یوجین کاسپراسکای، مدیر عامل این شرکت، اطلاعات زیادی را در وبلاگ شخصی اش منتشر نکرده است. این سیستم عامل (به طور دقیق تر رابط گرافیکی) از هیچ ساخته شده و طبق ادعای کاسپراسکای، «کوچکترین شباهتی به لینوکس ندارد». در واقع یوجین کاسپراسکای بر موضوع غیر لینوکسی بودن این سیستم عامل تاکید زیادی داشته است و از آن به عنوان یکی از 3 ویژگی اصلی که باعث تفاوت Kaspersky OSS با دیگر سیستم عامل ها می شود یاد کرده است.
دو ویژگی دیگری که کاسپراسکای به اختصار از آن ها یاد کرد بسیار جالب هستند. اول این که Kaspersky OS بر مبنای مهندسی میکروکرنل ها ساخته شده است. این بدین معنا است که بتوان با استفاده از حداقل امکانات، یک سیستم عامل طراحی کرد. ظاهر این سیستم عامل را می توان با استفاده از بلوک های مختلفی کاملا شخصی سازی کرد؛ دقیقا مانند کاری که شرکت سیانوگن در سیستم عامل Modular OS خود برای گوشی های هوشمند کرده است.
دومین ویژگی که باعث تمایز Kaspersky OS می شود سیستم امنیت داخلی آن است که می تواند رفتار برنامه ها و ماژول های سیستم عامل را کنترل کند. کاسپراسکای به شدت بر غیر قابل هک بودن این سیستم عامل تاکید می کند. به گفته ی وی:
تنها در شرایطی می توان Kaspersky OS را هک کرد که با یک کامپیوتر کوانتومی، بدافزاری ساخت که بتواند امضای دیجیتالی سیستم عامل را بشکند.
کاسپراسکای بر این موضوع تاکید می کند که امروزه امنیت سایبری به شدت کاهش یافته و به یکی از مشکلات نگران کننده تبدیل شده است. امروزه همه ی توسعه دهندگان می دانند که سیستم عامل شان باید اپلیکیشن های مختلفی را تهیه و اجرا کند. مانند سیستم های کنترل صنعتی ایمن سازی شده و ساخت دستگاه های ایمن سازی شده برای پیاده سازی اینترنت اشیاء.
کاسپراسکای در ادامه می گوید که امیدوارم اهمیت حفاظت از اینترنت اشیاء و البته امنیت زیرساخت های پایه یی -مانند صنایع، حمل و نقل، مخابرات و غیره- در برابر خطرات سایبری برای همه روشن شده باشد. او در ادامه ی صحبت هایش به عنوان نمونه حملات DDoS اخیر به سرورهای سایت Dyn DNS اشاره می کند (حمله ای با سرعت یک ترابایت بر ثانیه که توانست تقریبا نیمی از اینترنت دنیا را دچار مشکل کند.)
یوجین کاسپراسکای در پایان صحبت هایش هم گفت که امیدوار است برای همه واضح و روشن باشد که هر چقدر هم کار سختی باشد، باید اینترنت اشیاء و زیرساخت های پایه یی از اول برنامه نویسی شوند تا هک کردن آن ها امری غیر ممکن شود.
منبع:sokanacademy.com

Rated 5/5 based on 2329 reviews

کلمات کلیدی :

طراحی سایت
Rated 4.5/5 based on 421 reviews

Copyright 2006-2019 Web Designed By Nikan Engineers Group ©